Gratis byfrokost har blitt et populært tilbud i både Mosjøen, Mo i Rana og Sandnessjøen. I 2020 dekker Helgeland Sparebank opp frokostbordet også i Brønnøysund.

Det betyr at alle byene på Helgeland nå har sin egen byfrokost. Se hvor du kan spise frokost på Helgeland her.

– Lokalbanken skal være en drivkraft for samarbeid og vekst på Helgeland. Med byfrokostene bidrar vi til mer liv i sentrum, og til at alle kan møtes og ha ei hyggelig stund sammen før dagen starter, sier personmarkedssjef i Brønnøysund, Kristian Wold Arnøy.

Over 1000 Vefsninger, unge og eldre, tok turen innom under den tradisjonsrike byfrokosten under Tiendebytte i Mosjøen i 2019.

Gratis Byfrokost

Lokalbankens byfrokost ble for første gang arrangert i Mosjøen under Tiendebytte i 2005. Siden har konseptet uviklet seg til Petter Dass-frokost i Sandnessjøen og Byfrokost under Smeltedigelen i Mo i Rana. Siste tilskudd rundt frokostbordet er vårmessa i Brønnøysund i. Dermed kan helgelendinger fra sør til nord spise gratis frokost med Lokalbanken.

En god frokost er en god start på dagen. Lokalbanken inviterer derfor alle, fra skoleelever til bedrifter og pensjonister, til å starte dagen sammen med byfrokost.

Alle er velkommen

Selv om det er Helgeland Sparebank som inviterer til frokostene, er det ingen krav om at de som kommer må være kunde i banken. Alle er velkommen. Lokalbanken lover en frokost av hotellkvalitet – med både smoothies, kanelboller, egg, bacon og annet godt på menyen.

– Vi gleder oss til å invitere hele Helgeland til frokostbordet i løpet av 2020. Tilbakemeldingene er kjempegode både fra besøkende, og de ansatte som stiller opp med servering og rydding under frokosten, sier markeds- og kommunikasjonssjef Majken Hauknes i Helgeland Sparebank.

Både unge og eldre tar turen innom når Helgeland Sparebank inviterer til gratis byfrokost i de fire byene på Helgeland.

Helgeland Sparebank arrangerer Byfrokost under følgende arrangement i 2020:

  • Vårmessa i Brønnøy
  • Petter Dass-dagan i Sandnessjøen
  • Tiendebytte i Mosjøen
  • Smeltedigelen i Mo i Rana
Byfrokosten er gratis, men holder likevel hotellfrokost-standard. På frokostbordet finner du både egg, pølser, kanelboller og smoothies.

4 thoughts on “Lokalbanken inviterer til byfrokost på hele Helgeland

  1. Takk for ditt spørsmål og tilbakemelding til oss. Vi sponser og gir gaver til hele Helgeland hele tiden – det er viktig for oss å spre våre bidrag godt. Akkurat når det gjelder dette tiltaket – frokoster – legger vi det til et allerede eksisterende arrangement som tiltrekker seg mange. Vi håper og tror at også de som ikke bor så bynært likevel tar seg en bytur i ny og ne og dermed kan delta på frokost. Hvis ikke må vi beklageligvis medgi at vi ikke har anledning til å arrangere gratis frokoster i alle våre 18 kommuner.

  2. Synes nå det er et fint tiltak dette. Vi treffes for lite, surfer for mye. En folkefrokost kan få folk til å treffes, smile og le, mette magen, treffe gamle kjente, bli kjent med nye. Vi har ikke alt for mange arenaer for slikt. Og at banken velger å gi litt av overskuddet tilbake til folk gjennom en hyggelig frokst er raust og flott. Takk, jeg kommer om jeg kan. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *